DCIM101GOPRO

Praktisk informasjon

Arrangør er Norske Parker – Vertskapspark er Telemarkskanalen Regionalpark 

Konferansepakker

 

Full pakke:  2990,- 

1 overnatting i enkeltrom på Dalen hotel med frokost, 2 dager konferanse og foredrag, verksted og utflukt. Velkomstdrink og 3 retters middag, 2 enheter drikke til middagen og 2 lunsjer.

Dagpakke: 990,- 

1 dag på konferansen, verksted eller utflukt og 1 lunsj. Velg mellom deltagelse 7. eller 8. september.

Ønsker du i tillegg å delta på vår middag 7. september gir du beskjed om det ved påmeldingen. Velkomstdrink, 3-retters middag og 2 enheter drikke til koster 790,- 

Påmelding og avbestilling 

Påmeldingen gjør du ved å klikke på denne lenken, og du blir sendt videre til deltager.no som håndterer påmeldingene.  

Var du påmeldt til den opprinnelige datoen for konferansen 19. – 20. mai og ikke har sendt avbestilling er påmeldingen din videreført til konferansen i september. 

Avbestillingsbetingelser 

 Avbestilling av den planlagte konferansen i mai: 

Var du påmeldt konferansen i mai, og ikke har anledning til å delta i september? Da sender du en mail med navn på den/de du ønsker å avbestille for. Vi krediterer ordren eventuelt tilbakebetaler påmeldingsavgiften om du allerede hadde betalt. Frist: 1. juni 

Alle avmeldinger må skje skriftlig til synnove@norskeparker.no.

Hvis det må utstedes ny faktura eller kredittkortkvittering belastes administrasjonskostnader på kr 60,- + 25 % mva. Ved avmelding etter 1. juni og ved uteblivelse (no show) på konferansen, belastes konferanseavgiften i sin helhet.

Transport og pickup service

For de som skal ta fly, tog eller buss arrangerer vi pickup. 

  • Søndag 6. september, vi arbeider med tid for henting slik at det passer de fleste deltagerne. Men henting skjer ikke senere enn kl 15.00 på Gardermoen. – Pickup fra Gardermoen – Lysaker – Bø (togstasjonen) 
  • Retur fra Dalen hotell går ca kl. 15.30 den 8. september.

For tidspunkt utenom dette må den enkelte deltager ordne skyss, transport selv. 

  • For GPS og adressesøk, ligger Dalen Hotel® ved Hotelvegen 33, 3880 Dalen, Tokke Kommune i Vest-Telemark.
  • Parkering og El bil lading – 22kw semihurtiglader – Tesla Destination Charger
  • Det er gratis parkering for hotellets- og restaurantens gjester. En semihurtiglader 22kw, alternativt når 2 lader på type 2 får begge 11kw, i tillegg tilbyr vi et schuko stikk (230V/ 16A). For dagsbesøkende vil semihurtiglading koste kr 30,- pr time. Betales i respsjonen.

Overnatting

Dalen Hotel er kjent som «eventyrhotellet» fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser.  Vi har maks 40 plasser ledige til konferansen. Førstemann til mølla! 

Ønsker du overnatting utover 7. – 8. september må det reserveres av den enkelte konferansedeltager. Pris rom/frokost i enkeltrom: 1650,-  Bookes direkte ved å sende mail til:  booking@dalen.no  – Referanse : Levende Landskap. Prisen kommer i tillegg til konferanseavgiften.

Kontaktinformasjon Dalen Hotel

  • Telefon: +47 35 07 90 00
  • Epost: post@dalenhotel.no
  • Adresse: Hotellvegen 33, 3880 Dal

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Rull til toppen